Technisch op een lijn

Dat wij dat kunnen en doen, zit hem in het feit dat onze klanten met ons tot in het kleinste detail in techniek kunnen praten. Dat wij technisch gezien dezelfde taal spreken. Op één lijn zitten. Elkaar door en door begrijpen. Mede daardoor weten onze klanten zich verzekerd van modelinrichtingen, prototypes en matrijzen van topkwaliteit. Waarmee zij ook hun klanten een eindproduct kunnen garanderen van topkwaliteit.

Compleet productproces

Daarom zijn wij, in menskracht en in ons machinepark, ook helemaal up to date ingericht en uitgerust om het complete productieproces te verzorgen. Van welke modelinrichting, welk prototype en welke matrijs dan ook. Van de allereerste engineeringsfase tot en met het tastbare eindproduct.

Kwaliteit, levertijd, flexibiliteit

Dat alles heeft ons gemaakt tot wat wij nu zijn: modelmakers die vanuit het ambachtelijke en uitvoerende zijn doorontwikkeld tot meedenkende modelmakers. Meedenkende modelmakers die weten waar het u om gaat: om kwaliteit, om levertijd en om flexibiliteit.

Uitgebreid machinepark, schat aan technieken

Drie- en vijfassige freesmachines, 3D-printer, CAD- en CAM-systemen, maar ook draaibanken, schuurschijven en boorbanken. Een uitgebreid en up to date machinepark en een schat aan modernste technieken, gekoppeld aan traditioneel modelmakersambacht.

Juist in die combinatie zit onze kracht. Juist daardoor hebben wij ons weten te ontwikkelen tot meedenkende modelmakers. Juist daarom staan wij garant voor modelinrichtingen, prototypes en matrijzen van topkwaliteit.