Techniek

Van een conventionele modelmakerij tot en met de meest moderne high tech apparatuur. Alle essentiële technieken om de meest optimale modelinrichtingen, prototypes en matrijzen te realiseren hebben wij in huis. Inclusief, natuurlijk, door en door, ervaren en geschoolde vakmensen.

CAD Engineering

Meedenkende modelmakers, dat betekent natuurlijk ook meedenkende CAD-engineers. Die lezen en schrijven kunnen met zowel 2D-tekeningen als 3D-bestanden. Lees verder.

cad-engineering

CAM Programmering

Naast CAD-engineers beschikken wij ook over hoogopgeleide CAM-programmeurs. Zodra de engineering is afgerond, pakken zij het CAD-bestand op om er door gebruik van het CAM-systeem WorkNC een freesprogramma van te maken. Lees verder.

cam-engineering

3- en 5-assig frezen

Frezen is een verspanende productietechniek waarbij complexe vormen gerealiseerd kunnen worden. Hierbij kunnen specifieke toleranties behaald worden die met andere productietechnieken niet mogelijk zijn. Lees verder.

3D-printen

Meedenken betekent bij ons ook klaar zijn voor de toekomst. Vandaar dat wij ook vol overtuiging hebben ingezet op 3D-printen. Want als iets een meerwaarde kan zijn bij het ontwikkelen van uw product(en), dan is het 3D-printen. Lees verder.

Conventionele modelmakerij

Naast alle hightech apparatuur en expertise hebben wij natuurlijk ook een conventioneel ingerichte werkplaats ter beschikking. Een werkplaats met machines zoals draaibanken, schuurschijven, boorbanken, freesbanken en dergelijke. Bewerkingsmachines waarmee ervaren modelmakers nog steeds complete modelinrichtingen handmatig kunnen vervaardigen. Lees verder.