‘Kleizen kan ons dromen!’

‘’Wij werken al zeker 25 jaar samen met Kleizen. De rode draad in onze samenwerking: vertrouwen, vertrouwen en nog eens vertrouwen. Gebaseerd op de zekerheid die Kleizen biedt. Zekerheid in prijs, in kwaliteit en in levertijden.

Neem de offertes van Kleizen. In de modelmakerij is het vaak praktijk dat iets afwijkt van wat oorspronkelijk is gecalculeerd. Dat heeft alles te maken met de vaak grote complexiteit van het te maken model. Dus kost het vaak ook meer tijd om het optimale resultaat te bereiken. Kleizen lost dat altijd soepel op. Extra uren, lees extra geld in rekening brengen? Nee, bijna nooit!”

Willy Cleeren, Engineer bij VDL Castings Weert

‘Stukken’ van topkwaliteit

“Bovendien staat Kleizen ook vaktechnisch voor absolute kwaliteit. Waardoor wij op onze beurt in staat zijn om onze klanten ook weer topkwaliteit te garanderen. Over topkwaliteit gesproken: bij ons hebben wij het dan wel over topkwaliteit voor een lange periode. Nou, ook op dat punt kunnen wij als geen ander bouwen op Kleizen. Hun modellen gaan in de regel moeiteloos 10 tot 15 jaar mee. Ze staan dan ook net zo lang voor ‘stukken’ van topkwaliteit.”

Modelmeedenkers

“Het zijn dan wel modelmakers bij Kleizen, voor ons zijn ze inmiddels veel meer. Veel meer modelmeedenkers. Want dat doen ze, met ons meedenken in oplossingen. Oplossingen in het ontwerp, in de vorm, in de techniek, in alles eigenlijk. Ja, wij kunnen lezen en schrijven met Kleizen. Omdat Kleizen ons kan dromen!”

Over VDL Castings Weert

VDL Castings Weert, onderdeel van de VDL Groep, is een ijzergieterij die onderdelen maakt voor vrachtwagens, voor grondverzet- en wegenbouwmachines, maar ook voor toepassingen in treinen en in windmolens. De modellen die Kleizen maakt voor VDL Castings Weert zijn in principe voor gietwerk van 100 tot 300 kilo.

Meer cases